Oferta Make Up professional dhe te thjeshte per te evente, dasma, ditllinde, fejesa nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT10 nga Biznesi ROYAL AESTHETICS TIRANE - ROYAL AESTHETICS TIRANE
Make Up professional dhe te thjeshte per te evente, dasma, ditllinde, fejesa nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT10
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ROYAL AESTHETICS TIRANE

☎ +355 69 782 0995


[email protected]
Mirësevini!
ROYAL AESTHETICS TIRANE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ROYAL AESTHETICS TIRANE

Make Up professional dhe te thjeshte per te evente, dasma, ditllinde, fejesa nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT10

Publike para 112 diteve - Me date 22/03/2023 Ora 9:03:00 AM

makeup makeup studio brand, makeup studio products near me buy online, makeup studio kit makeup artist tirana, beauty line tirana, beautyline professional, produkte kozmetike profesionale
Për pyetje ose për të rezervuar kontaktoni në Whatsapp:
Me një eksperience mbi 20 vite në këtë fushë, ofrojmë shërbimet tona me produket profesionale super cilësore të markave më të njohura.

Ofrojmë shërbimet e mëposhtme:
  • Make-up professionale = 7000 Leke
  • Make-up i thjeshtë     = 4000 Leke
Shënim: Bëni rezervimin tuaj që të mos prisni në radhë.
Adresa: Rruga Tish Daija, kompleksi Kika 2, mbi Conad, kati i 1-rë - Komuna e Parisit - Tiranë V96

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ROYAL AESTHETICS TIRANE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Make Up professional dhe te thjeshte per te evente, dasma, ditllinde, fejesa nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT10

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/03/2023 Ora 9:03:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 410 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...