Oferta Trajtimi estetik i thonjeve me xhel, me tipsa, me manykyr dhe Pedikyr nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT08 nga Biznesi ROYAL AESTHETICS TIRANE - ROYAL AESTHETICS TIRANE
Trajtimi estetik i thonjeve me xhel, me tipsa, me manykyr dhe Pedikyr nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT08
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ROYAL AESTHETICS TIRANE

☎ +355 69 782 0995


[email protected]
Mirësevini!
ROYAL AESTHETICS TIRANE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ROYAL AESTHETICS TIRANE

Trajtimi estetik i thonjeve me xhel, me tipsa, me manykyr dhe Pedikyr nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT08

Publike para 112 diteve - Me date 22/03/2023 Ora 9:04:00 AM

Pedikyr te komuna e parisit, pedikyr kurativ, Pedikyr i thjeshte, Manykyr te kristali, Rrimbushje per thonj, Thonj me tipasa, Thonj me manykyr gel
Për pyetje ose për të rezervuar kontaktoni në Whatsapp:
Ofrojmë shërbimet e mëposhtme:
  • Manykyr:
  • Rrimbushje për thonj = 1500 Lek
  • Thonj me tipasa      = 2000 Lek
  • Thonj me manykyr gel = 1000 Lek
Pedikyr:
  • Pedikyr kurativ    = 3000 Lek
  • Pedikyr i thjeshtë = 2000 Lek
Shënim: Bëni rezervimin tuaj që të mos prisni në radhë.

Adresa: Rruga Tish Daija, kompleksi Kika 2, mbi Conad, kati i 1-rë - Komuna e Parisit - Tiranë / V93

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ROYAL AESTHETICS TIRANE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajtimi estetik i thonjeve me xhel, me tipsa, me manykyr dhe Pedikyr nga ROYAL AESTHETICS TIRANE RAT08

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/03/2023 Ora 9:04:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 600 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...