Oferta Trajtime fytyre per problematika te ndryshme te lekures derin ne trajtime relaksi nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT06 nga Biznesi ROYAL AESTHETICS TIRANE - ROYAL AESTHETICS TIRANE
Trajtime fytyre per problematika te ndryshme te lekures derin ne trajtime relaksi nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT06
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ROYAL AESTHETICS TIRANE

☎ +355 69 782 0995


[email protected]
Mirësevini!
ROYAL AESTHETICS TIRANE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ROYAL AESTHETICS TIRANE

Trajtime fytyre per problematika te ndryshme te lekures derin ne trajtime relaksi nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT06

Publike para 112 diteve - Me date 22/03/2023 Ora 9:04:00 AM

Trajtimi Anti Age, Trajtime te ndryshme te fytyres, trajtim fytyre cmimet, trajtim fytyre per pikat e zeza, trajtim fytyre per meshkuj, pastrim i thelle fytyre, masazh fytyre lifting, trajtimet estetike per fytyren
Për pyetje ose për të rezervuar kontaktoni në Whatsapp:
Me një eksperiencë mbi 20 vite.
  • Punojmë me produke profesionale dhe më të mirat në treg.
Ofrojmë të gjitha shërbimet e mëposhtme:
  • Pastrim i thellë i fytyrës = 3000 Lek
  • Pastrim & masazh lifting   = 5000 Lek
Shënim:
  • Kohzgjatja e trajtimit 1 orë
  • Në bazë të problematikës së lëkurës varjojnë dhe seancat.
  • Pas çdo trajtimi duhet të keni kujdes rrezet e diellit. 
Shënim:
Bëni rezervimin tuaj që të mos prisni në radhë.

Adresa: Rruga Tish Daija, kompleksi Kika 2, mbi Conad, kati i 2-të - Komuna e Parisit - Tiranë / V99
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ROYAL AESTHETICS TIRANE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajtime fytyre per problematika te ndryshme te lekures derin ne trajtime relaksi nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT06

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/03/2023 Ora 9:04:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 433 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...