Oferta Trajtime me Philaser tatto removal (heqja e tatuazheve te vetullave & trupit) nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT04 nga Biznesi ROYAL AESTHETICS TIRANE - ROYAL AESTHETICS TIRANE
Trajtime me Philaser tatto removal (heqja e tatuazheve te vetullave & trupit) nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT04
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ROYAL AESTHETICS TIRANE

☎ +355 69 782 0995


[email protected]
Mirësevini!
ROYAL AESTHETICS TIRANE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ROYAL AESTHETICS TIRANE

Trajtime me Philaser tatto removal (heqja e tatuazheve te vetullave & trupit) nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT04

Publike para 112 diteve - Me date 22/03/2023 Ora 9:16:00 AM

Qender per heqjen e tatuazheve, Heqja e tatuazheve te vetullave, heqja e tatuazheve ne trup, heqja e tatuazheve ne kembe, heqja e tatuazheve ne dore, heqja e tatuazheve ne zona intime
Për pyetje ose për të rezervuar kontaktoni në Whatsapp:
Proçedur pa dhimbje, rezultat i garatuar 100%.
  • Heqja e tatuazheve nuk ka seanca të përcaktuara ato varen nga lloji dhe madhësia e tatuazhit. 
  • Seancat bëhen çdo 1 muaj.
Shënim:
Bëni rezervimin tuaj që të mos prisni në radhë.

Adresa: Rruga Tish Daija, kompleksi Kika 2, mbi Conad, kati i 2-të - Komuna e Parisit - Tiranë / V111

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ROYAL AESTHETICS TIRANE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajtime me Philaser tatto removal (heqja e tatuazheve te vetullave & trupit) nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT04

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/03/2023 Ora 9:16:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 638 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...