Oferta Trajtimet me PLEXER per heqja Blefaroplastica (kapaket e syve) per lifting i fytyres per Heqje tatuazhi, qeseve te syrit, per heqjen e strijave, pastrimi i akneve, heqja e lythave ose iriqave nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT02 nga Biznesi ROYAL AESTHETICS TIRANE - ROYAL AESTHETICS TIRANE
Trajtimet me PLEXER per heqja Blefaroplastica (kapaket e syve) per lifting i fytyres per Heqje tatuazhi, qeseve te syrit, per heqjen e strijave, pastrimi i akneve, heqja e lythave ose iriqave nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT02
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ROYAL AESTHETICS TIRANE

☎ +355 69 782 0995


[email protected]
Mirësevini!
ROYAL AESTHETICS TIRANE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ROYAL AESTHETICS TIRANE

Trajtimet me PLEXER per heqja Blefaroplastica (kapaket e syve) per lifting i fytyres per Heqje tatuazhi, qeseve te syrit, per heqjen e strijave, pastrimi i akneve, heqja e lythave ose iriqave nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT02

Publike para 107 diteve - Me date 27/03/2023 Ora 6:19:00 PM

Heqje tatuazhi, trajtim i qeseve te syrit, trajtime per strijat, heqja e strijave, pastrimi i akneve, heqja e lythave ose iriqave
Për pyetje ose për të rezervuar kontaktoni në Whatsapp:
PLEXER është trajtim estetikë mjekësore, jo Kirurgjikale, e cila u lançua për herë të parë në Itali në vitin 2010.
 • Plexeri ofron zgjidhje alternative për nderhyrjet invazive jo kirurgjikale duke reduktuar kohën që i duhet një plage kirurgjikale të rikuperohet dhe duke zhdukur komplikacionet e mundshme që një kirurgji plastike krijon.
 • Sistemi Plexer është shumë preciz në vendin ku punohet dhe nuk krijon dëmtime apo djegie në zonat përreth.
 • Gjithashtu shquhet si një metode 100% efektive, komode sepse nuk krijon plagë (veç krusteve kafe me carbon) duke i lejuat pacjentit t'i rikthehet jetës normale menjëhere pas trajtimit.
Plexer Kuron:
 • Rikonstruksion i zonënës përreth orbitës së syve (Blepharoplastic) ku përfshihen qeset nën sy dhe të nxirat, rrudhat dhe humbja e elasticitetit në zonën superiore dhe inferiore përreth orbitës okulare.
 • Heq Tatoo (Tatuazhet)
 • Condilomat (iriqat ose lythat), Akrocordons, hiperpigmentimet nga dielli.
 • Cikatricet post kirurgjikale të mbetura.
 • Cikatrice post akne (acne scars)
 • Strijat në trup.
 • Rrudhat fine në fytyrë dhe qafë.
 • Aknet aktive.


Nuk Përdoret:
 • Te Gratë shtatzane ose në Lactacion.
 • Në Lëkurat e erreta (dark scin fototipi 5 dhe 6)
 • Te Personat me Hiv-Aids.
 • Kura përfshin 1 trajtim në 4 javë dhe mund të kryhen max 3-5 trajtime, në varësi të gravitetit të gjendjes.
Shënim:
Bëni rezervimin tuaj që të mos prisni në radhë.

Adresa: Rruga Tish Daija, kompleksi Kika 2, mbi Conad, kati i 2-të - Komuna e Parisit - Tiranë / V03
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ROYAL AESTHETICS TIRANE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajtimet me PLEXER per heqja Blefaroplastica (kapaket e syve) per lifting i fytyres per Heqje tatuazhi, qeseve te syrit, per heqjen e strijave, pastrimi i akneve, heqja e lythave ose iriqave nga ROYAL AESTHETICS TIRANE - RAT02

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 27/03/2023 Ora 6:19:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 451 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...